Teamkleding voor clubs, scholen en bedrijven.

Alle merken uit voorraad leverbaar!

U kunt bij ons terecht voor teamkleding voor iedere teamsport. Wij bieden de nieuwe en gevestigde merken voor alle teamsporten, voor zowel de sporter als voor de begeleider, trainer en coach.

Uniformiteit en een goede prijs/kwaliteitsverhouding is voor ons erg belangrijk. Iedere club wil graag een uniforme uitstraling en juist daarin hebben wij ruime keuze.

Omdat wij geen fysieke winkels hebben, zijn onze kosten ook lager en bieden wij teamkleding tegen een lagere prijs dan de meeste sportwinkels.

  • Alle teamkledingmerken zijn op voorraad;
  • Eigen lijn in custommade wedstrijdkleding;
  • Eigen studio voor bedrukkingen;
  • Snelle levering;
  • Persoonlijke service.

Iedere vereniging krijgt een webshop met eigen clublijn

En van ieder verkocht product ontvangt de club 10% voor in de clubkas

Compleet pakket voor iedere vereniging

Compleet pakket voor iedere club

Wedstrijdkleding

Voor de wedstrijdtenues hebben wij diverse opties:

  1. T24 merk – Onze sublimatiekleding is er voor alle outdoor en indoor sporten. Uw vereniging krijgt een uniek wedstrijdtenue. Sublimatietenues kenmerken zich door zijn lange levensduur, ze gaan minimaal 5 jaar mee.
  2. Diverse merken –  Van merken als Masita, Errea, Jako, Hummel en Erima bieden wij sublimatietenues en standaard tenues. Afhankelijk van uw wensen bepaalt u uw keuze.

Ontwerp zelf uw tenue

Met onze configurator kunt U uw eigen clubtenue ontwerpen.

Trainingspakken

Wij kunnen trainingspakken leveren van alle merken. Alles voorzien van clublogo, logo’s van sponsoren, initialen etc.

Keeperskleding

Wij bieden voor keepers van alle teamsporten specifieke kleding, met en zonder protectie.  Ook voor de meeste teamsporten hebben wij de keepershandschoenen in ons portfolio.

Polo's

Veel verenigingen willen herkenbaarheid en uniformiteit. Leiders en coaches maar ook andere betrokkenen dragen daarom ook clubkleding. Teamsport24 heeft diverse merken polo’s en deze worden allemaal voorzien van clublogo en eventueel nummer en initialen.

Coachjacks

Voor coaches en trainers hebben wij jacks van verschillende merken. Zowel voor de winter als voor zonnige periodes hebben wij grote keuze.

Accessoires

Wij hebben een breed programma aan accessoires: van trainingstassen tot een barmatje voor in de kantine. Uiteraard is het mogelijk om de accessoires te voorzien van clublogo.

Trainingssets

Voor alle sporten hebben wij diverse trainingssets ontwikkeld. Deze worden voorzien van clublogo waardoor ook op trainingen uniformiteit geborgd is.

Uniformiteit voor uw vereniging is bij ons het uitgangspunt