INKOOP voor uw sportkantine

EEN GEMIDDELDE VERENIGING BESPAART DUIZENDEN EURO’S OP JAARBASIS

Voor de inkoop van producten voor uw sportkantine hebben wij collectiviteitsafspraken kunnen maken met bierbrouwers, groothandels en andere leveranciers. Via deze afspraken kunt u aanspraak doen op attractieve kortingen voor de inkoop van uw kantine producten. Goedkoper kunt u nergens inkopen.

U maakt zelf verdere afspraken met de partners, waardoor u niet gebonden bent aan overkoepelende afspraken. TeamSport 24 heeft echter voor u het financiële gedeelte al uitonderhandeld. Hierbij bepaalt u zelf de leveringsdag en andere voorwaarden.

Met bierbrouwerijen hebben wij voorbereidende afspraken gemaakt. Dit betekent dat wij met de brouwer kortingen hebben kunnen afspreken. Deze kortingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid hectoliter bier die u jaarlijks inkoopt. Gebaseerd op deze hoeveelheid krijgt u een kortingsbedrag per hectoliter aangeboden.

Met de volgende biermerken hebben wij afspraken:

Hertog Jan – Bavaria – Heineken – Jupiler – Brand – Alfa – Hoegaarden – Leffe en nog vele anderen.

Wilt u weten wat u zou betalen in het collectiviteitscontract van TeamSport 24?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u per e-mail de actuele prijs voor uw vereniging.

  In een sportkantine wordt een verscheidenheid aan snoep en snacks verkocht. Gelukkig zijn er ook veel sportkantines die hebben gekozen voor een gezonder aanbod aan producten. Teamsport24 heeft voor al deze producten bijbehorende partners gezocht. Partners die tegen de beste tarieven deze producten kunnen leveren.

  Om makkelijk tarieven te kunnen vergelijken, hebben wij een TOP 50 samengesteld van producten die vaak worden ingekocht voor de verkoop in een sportkantine. De prijzen zijn voor u van toepassing, ongeacht de hoeveel producten die u inkoopt.

  Via onderstaande button kunt u de actuele tarieven van de producten inzien.

  TOP 50 Kantine

  In de sportkantine moet uiteraard ook een breed aanbod zijn aan andere dranken. De frisdranken zijn een populair item, maar ook diverse energiedranken en sportwater zijn belangrijke producten voor een kantine.

  Teamsport 24 heeft met diverse groothandels afspraken kunnen maken betreffende deze producten. Met deze afspraken kan uw vereniging flink besparen op de inkoop. Ook zijn er met andere partijen afspraken gemaakt aangaande sponsoring. Als uw kantine kiest voor een bepaald pakket dan staan daar attractieve sponsor-vergoedingen tegenover.

  Muziek in de sportkantine is een belangrijk onderdeel voor gezelligheid en saamhorigheid. De tijd dat U dat verzorgde met cd’s is uit en ook veel te bewerkelijk. Met een muziekcomputer hebt U altijd de juiste muziek bij de hand, voor jong en oud.

  En veel hoeft dat niet te kosten, zeker niet met de extra kortingen die Teamsport24 heeft afgesproken bij zijn partners.

  Bent U geïnteresseerd wat de kosten zijn voor een muziekcomputer in uw sportkantine:

   Een sportkantine moet gezellig en saamhorigheid oproepen. Het meubilair en de inrichting is daarbij van groot belang. Teamsport24 heeft met een aantal leveranciers op gebied van sportkantine-meubilair afspraken aangaande kortingen af kunnen spreken. Of U nu barkrukken of tafels met stoelen moet hebben, alles wat er maar in de kantine aan meubilair staat kan bij onze partners worden ingekocht.

   Ook voor de inrichting van uw keuken zijn hiervoor mogelijkheden. Bij keukenmeubilair is het van belang dat u voldoet aan de HACCP-richtlijnen want hygiene is een belangrijk aandachtspunt voor een sportkantine.

   ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS

   Voor de kantine-inkoop hebben wij afspraken met diverse bedrijven. Al deze bedrijven hebben ons mooie collectiviteitskortingen of sponsormogelijkheden meegegeven. Het is voor uw vereniging een kwestie van deze voorzet inkoppen.

   Onderstaand onze belangrijkste partners voor de kantine-inkoop:

   Hertog Jan Bier

   Brand Bier

   Vooral in Limburg een heel populair bier in de kantines. Onderdeel van de Heineken brouwerij en door Teamsport24 voorzien van mooie kortingen.

   Brand Bier TS24 partner

   Bavaria Bier

   Het bier waar Brabant trots op is en wat voor gezelligheid in de kantine staat. Ook met de brouwer uit Lieshout zijn attractieve kortingen afgesproken.

   Bavaria Bier TS24 partner

   Heineken Bier

   Het meest verkochte bier van Nederland mag natuurlijk niet ontbreken. Ook met Heineken zijn afspraken gemaakt.

   Jupiler Bier

   Ben je voor jouw kantine op zoek naar een nog goedkoper bier-alternatief dan is Jupiler een goede oplossing. En ook Jupiler geeft nog eens extra korting aan Teamsport 24 klanten

   Sligro groothandel

   Foox Groothandel

   Hanos groothandel

   Goos Horeca

   PB Sound

   DLVenn energie

   Adviesbureau DLVenn is onze partner op energiegebied. Behalve de beste tarieven voor energiecontracten kan dit bureau U ook ondersteunen bij verduurzaming. .