LED sportverlichting

Fors besparen op uw energiekosten met LED-sportveldverlichting.

Het verlichten van de sportvelden is voor veel sportverenigingen de grootste uitgave wat betreft energieverbruik. De traditionele veldverlichting verbruikt erg veel energie en is ook onderhoudsgevoelig. De lampen gaan vaak kapot en dat geeft nog eens extra kosten. LED sportveldverlichting is het beste alternatief en verdient zich snel terug.

TeamSport 24 en zijn partners helpen uw vereniging graag bij de oriëntatie en realisatie van LED sportveldverlichting.

De voordelen van LED sportverlichting ten opzichte van traditionele sportveldverlichting

  • Energiezuinig;
  • Direct op lichtsterkte / geen wachttijd;
  • Langere levensduur;
  • Over algemeen te installeren op huidige masten.
  • Onbeperkt in- en uitschakelen;
  • Niet op volle sterkte laten branden;
  • Geen onderhoud of vervanging.

Bel ons

Bel ons op 0485-212150.

Zonnepanelen voor sportverenigingen

Bespaar op uw energienota door zelf energie op te wekken

Met zonnepanelen op uw accommodatie zet u een volgende stap in het verlagen van uw jaarlijkse energienota. Door zelf het stroom op te wekken bent u niet afhankelijk van de inkoop van stroom en de daarbij horende fluctuerende tarieven.

Maar voor het monteren van zonnepanelen is echter wel de nodige kennis nodig. Niet alleen is de montage voor specialisten weggelegd, maar met name de plaatsbepaling is van groot belang. Vandaar dat de eerste stap bij de aankoop van zonnepanelen altijd een schouw op locatie is.

Schouw ter plaatse

Een adviseur komt ter plaatse om te bekijken wat de beste positie is om de zonnepanelen te monteren. Daarnaast wordt ook de staat en eigenschappen van het dak in kaart gebracht. Hierbij wordt gelet op belangrijke aspecten, waaronder de kwaliteit van de dakbedekking, de draagkracht van het dak, de ligging ten opzichte van de zon, de aanwezigheid van obstakels, de afstand tot de meterkast etc.

Met behulp van de schouwgegevens zullen we een offerte voor u opstellen. Uiteraard maakt de terugverdientijd ook onderdeel uit van deze offerte. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij de aanvraag van eventuele subsidie(s).

MAIL ONS

Info@teamsport24.nl