Uniek ontwerp voor uw team, vereniging, bedrijf, school of vriendengroep

Personaliseer en ontwerp uw eigen teamkleding voor de club

TeamSport 24 is gespecialiseerd in gepersonaliseerde teamkleding/sportkleding gebaseerd op de sublimatietechniek.

Deze techniek kenmerkt zich doordat de logo’s, nummers en sponsoruitingen in de stof worden gebracht. Hiermee is de kwaliteit van de uitingen veel beter én de levensduur van het product is vele malen groter. Waar bijvoorbeeld een shirt met opdruk slechts 40 wasbeurten meegaat zal een sublimatieshirt tot minimaal 5 jaren meegaan.

Daarbij komt ook nog dat een sublimatieshirt over het algemeen goedkoper is dan een shirt met opdruk.

Voor iedere club en voor iedere sport

Voetbal – Korfbal – Volleybal – Basketbal – Darten – Fitness – Hockey – Handbal – Rugby – Wielrennen – Atletiek – Dansen – Schaatsen

Hoe loopt het proces van ontwerp tot teamtenue?

Ontwerp

Voor het ontwerp hebben wij diverse sjablonen en voorbeeld-tenues beschikbaar, hiermee kunt u uw eigen shirt/tenue ontwerpen. Een andere mogelijkheid is dat u begint met een blanco shirt/tenue en hiermee zelf een ontwerp samenstelt.

Een aantal aandachtspunten:

  1. Kraag – Een kraag is met name van belang bij het aantrekken van het shirt maar daarnaast geeft het ook uitstraling aan het shirt. Wij hebben een aantal standaardkragen beschikbaar.
  2. Mouw –  Ook de mouw heeft direct invloed op het draagcomfort. Met name sporten waarbij de arm veel beweegt is een mouw erg belangrijk, denk hierbij aan volleybal en darten. Een raglanmouw geeft meer bewegingsvrijheid dan een standaard mouw.
  3. Design – Wilt u een design uit ons portfolio of wilt u een compleet nieuw design ontwikkelen? Onze adviseurs helpen u graag.

Ontwerp zelf uw tenue

Met onze configurator kunt U uw eigen clubtenue ontwerpen.

PMS kleuren

Er bestaan meer dan duizend kleuren die wij kunnen toepassen op uw ontwerp. Iedere kleur heeft een PMS-code en daarmee kunnen wij garanderen dat u voor iedere bijbestelling exact hetzelfde shirt met dezelfde kleuren krijgt.

Custommade shirts

Custommade shirts voor uw team worden gratis voorzien van alle logo’s en nummers. Dit is inbegrepen in de prijs. Het shirt is volledig op uw wensen afgestemd en de kleuren zijn de exacte kleuren van uw club. Hiermee heeft u altijd de gewenste uniformiteit binnen uw club.

Logo's en nummers

Bij onze druktechniek worden de logo’s en nummers in de stof van het shirt gebracht. Dit gebeurt exact volgens het ontwerp. Daarbij is het dus niet van belang hoeveel logo’s of nummers u op het shirt heeft. De prijs blijft hetzelfde.

Custommade shorts

Als u shorts heeft waar u ook veel logo’s of nummers op wilt dan is het wellicht beter om een custommade short te overwegen. Of als u een kleur heeft die niet in de standaardlijn aanwezig is dan kunt gebruik maken van de PMS-kleuren van de custommade-lijn.

5 jaar garantie

Onze druktechnieken zijn van hoge kwaliteit en daarom geven wij 5 jaar garantie op de kleuren, logo’s en nummers. De kleuren zullen niet vervagen en ook de logo’s en nummers zullen in de loop van de tijd niet slijten. Mocht dit wel gebeuren dan krijgt u van ons voor het gehele team een nieuwe set sublimatieshirts.

Custommade logokousen

Bijbehorend bij uw clubtenue zijn natuurlijk de logokousen. Hiermee maakt u uw tenue af en is de herkenbaarheid voor uw club groot. De kous is voorzien van uw clublogo.

Hoelang duurt het maken van custommade teamkleding

De levertijd is afhankelijk of het een nieuw of bestaand ontwerp betreft.  

Voor nabestellingen hanteren wij een doorlooptijd van 4 weken. Nabestellingen zijn bij ons mogelijk vanaf 1 stuk.

Op het moment dat het ontwerp goedgekeurd wordt, duurt het productieproces 4 tot 6 weken.

Van ontwerp tot uw clubtenue!!