Verzekeringen voor sportverenigingen

Veel reguliere verzekeringen geven niet de volledige dekking of juist een overdekking.

Binnen het landschap van sportverenigingen bestaan er veel verschillende disciplines met bijgaande risico’s die men middels een verzekering wil afdekken. In veel gevallen kan dat prima via de nationale bond, maar vaak zijn deze verzekeringen sportgerelateerd en hebben ze niet betrekking op alles waar een vereniging zich voor moet / wilt verzekeren.

VERZEKERINGSPAKKET

Samen met onze verzekeringspartners hebben we, voor de verschillende sportdisciplines, een pakket aan verzekeringen opgesteld. In veel gevallen zijn dit combipakketten waarmee u voor uw verenigingen alle risicos in één keer afdekt.

De polissen worden afgesloten bij gerenomeerde en betrouwbare verzekeringspartijen en zijn in de regel 20 tot 40% goedkoper dan de huidige polissen.

Voetbalverenigingen

Voor voetbal hebben we 2 verschillende basis-verzekeringspakketten.

Een pakket voor verenigingen met eigen accommodatie&machines en een pakket voor verenigingen zonder eigen accommodatie. Deze pakketten kunt U verder aanvullen met losse modules, indien gewenst.

Indoorsport-verenigingen

Indoorverenigingen hebben over het algemeen geen eigen sporthal/faciliteit maar maken gebruik van een faciliteit van iemand anders. Voor deze verenigingen is dus een geheel ander verzekeringspakket van toepassing. Wij hebben een basispakket samengesteld voor deze verenigingen.

Outdoorsportverenigingen

Ook voor deze verenigingen hebben wij een basispakket samengesteld. Hierin is een grote mate van flexibiliteit opgenomen.

Ledenverzekering en Bestuursaansprakelijkheid

Voor spelende leden hebben wij een risico-verzekering als ook voor uw vrijwilligers en bestuursaansprakelijkheid. En allemaal tegen zeer gunstige tarieven.

Hoe werkt Teamsport24 verzekering?

  • Uw vereniging stuurt de huidige polissen;
  • Eén van onze verzekeringspartners maakt een inventarisatie en doet premie-opgaaf;
  • Indien U een accommodatie heeft dan komt een medewerker bij U een controle uitvoeren;
  • U bepaald en tegen welke condities U wilt overstappen.
  • Op maat sportverzekeringen;
  • Ook voor uw sporters;
  • En voor uw bestuurders;
  • Voor uw vereniging om te besparen;
  • Toch goed verzekerd.